2011. július 29., péntek

Tobakné Váczi Mária: Ballószögi vadvirágok - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ballószögi vadvirágokA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A különleges album révén egy mindössze néhány éve alkotó naiv művész mutatkozik be. Tobak Ferencné Váczi Mária a Kecskemét környéki Ballószög puszta egyik tanyáján született, és élete nagy részét itt, az alföldi tanyavilágban töltötte. 2004 és 2010 között a fiánál, az Egyesült Államokban élt, és itt kezdett el rendszeresen rajzolni családtagjai biztatására, hetvenhárom éves korában. Az idős asszony először virágokat rajzolt és a családtagjait örökítette meg, majd olyan zsánerképekbe fogott, amelyeken gyermek- és fiatalkora helyszíne a tanyai ház és udvara elevenedett meg. A továbbiakban a kötetet is szerkesztő Juhász Katalin néprajztudós kérésére az egykori tanyasi hétköznapok és ünnepek eseményeit is megörökítette, illetve a paraszti higiéniáról készített sorozatokat. Ezek a tanyasi életképek alkotják a kötet gerincét, amelyeket az alkotó kommentárjai, magyarázatai kísérnek. A Váczi-tanya eseményeit megörökítő színes ceruzarajzok és olajfestmények látásmódját a perspektíva hiánya, a tér- és az időbeli síkok párhuzamos ábrázolása jellemzi, amely egyrészt a népművészettel rokonítja, húzza alá szerkesztő bevezetője. A rendkívül igényes kialakítású párhuzamos magyar és angol szöveggel megjelenő - kemény táblás színes album a közelmúltbéli paraszti életmód, a naiv művészet és a nép alkotás folyamata iránt érdeklődők számára egyaránt különleges élményt tartogat. ISBN: 978-963-236-343-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:10
. Tobakné Váczi Mária: Ballószögi vadvirágok - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése