2011. július 26., kedd

Bernhard, Thomas: Díjaim - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! DíjaimA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Az osztrák író önéletrajzi írása hagyatékából került elő, és húsz évvel halála után kerülhetett kiadásra. A Díjaimban az író irodalmi pályafutása elé tart a tőle megszokott szatirikus, fanyar humorral, iróniával bevont görbe tükröt. A hatvanas évek eleji pályakezdés során pl. évekig nem ír, aztán, amikor megírja első regényét, a vegyes kritika elhalkultával megundorodik az irodalomtól, és sofőrködésből él. Ettől függetlenül nagy várakozással néz az egyik díj elé, mert már ki is nézett, le is foglalt egy nagy értékű ingatlant, a díjak általában is csupán megélhetési forrásként érdeklik. Az osztrák akadémia Grillparzer-díjának átadásáról, amikor a miniszterasszony a mellette ülő írócskát keresi szemével a tömegben, egyenesen elillan, és csak később döbben rá a megalázó tényre: a díjjal semmiféle összeg nem jár. Bernhard fanyalgással, idegenkedéssel elegyes távolságtartással szól az irodalmi életről, nem kíméli kollégáit sem, de szellemesen, ugyanakkor maró gúnnyal illeti a kispolgári osztrák társadalmat is. A Bréma Szabad Hanza Város Irodalmi Díj nyertesének kiválasztására rendezett vacsoránál pl. az író többször említi Canetti nevét, mire valaki kiböki: az is zsidó. Ám hogy a hosszúra nyúlt bankettezés után találomra kiválasztott Hildesheimer maga is zsidó, azt senki sem tudja. Számomra ez volt a díj csattanója. Nem hallgathattam el. Ez a gunyoros, ugyanakkor szikár realizmus jellemzi Bernhard szokatlanul személyes, feltárulkozó, őszinte művét. Széles körben ajánlható minden irodalomkedvelő olvasónak. ISBN: 978-80-8101-164-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 595 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:40
. Bernhard, Thomas: Díjaim - Jelenlegi ára: 1 595 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése